Tillbaka Tillbaka

Arbetsplatsmatta StandUp Big Air 99x53 cm grå

Arbetsplatsmatta StandUp Big Air 99x53 cm grå
Art nr: 381891 Lagerstatus:
I lager
Lägg i favoriter
Excl. moms: 1 766,00 kr Inkl moms: 2 207,50 kr
ELLER
Beskrivning

Detaljer

Du behöver inte välja mellan att ha joggingskor eller att få ont i fötterna när du står upp och jobbar! StandUp är en smart ergonomisk arbetsplatsmatta som fördelar belastningen på fötterna. En lite större matta för att speciellt fungera tillsammans med höj- och sänkbara skrivbord. Mattan har en mjuk, dämpande och avlastande undersida för god belastningsergonomi vid stående arbete. Grå. 990 x 530 mm. 16 mm tjock.


StandUp Marathon - THE CHALLENGE 8/5 till 30/6!
Nu kan vi tillsammans samla in pengar till löpargruppen Bara Vanlig! 

THE CHALLENGE är en insamling där vi räknar samman samtliga deltagares förbrukade kalorier i StandUp Marathon till maratonlopp. Om du står 3-4 timmar om dagen i en månad motsvarar det ett helt maratonlopp i förbrända kalorier. När kampanjperioden är slut så räknas de genomförda loppen om till kronor som skänks till: Bara Vanlig*. 10 kr per genomfört maratonlopp skänkes. Det enda du behöver göra är att använda StandUp Marathon och ge dig själv en bättre hälsa. En riktig win-win helt enkelt. Bjud in dina Facebookvänner och samla in så många kalorier ni kan. Lycka till! 

Så här fungerar det: 
1.
 Gå in på www.standupmarathon.se och skapa en användare. Det är gratis att delta. Du väljer själv om du vill registrera dig via Facebook eller e-post, men om du ansluter dig med Facebook får du en bättre upplevelse. 

2. Utmana dina vänner. Du som registrerar dig via Facebook kan bjuda in och utmana dina Facebookvänner.


3. Stå dig friskare. I StandUp Marathon håller du enkelt koll på hur många timmar du står, hur många extra kalorier du förbränner jämfört med om du suttit – och vilken distans det motsvarar i ett fiktivt maratonlopp genom New York.


4. Klara alla etapper. StandUp Marathon är indelat i tio etapper i centrala New York. Upptäck staden samtidigt som du tar dig igenom loppet. När du klarat alla etapper – stå gärna ett varv till, och glöm inte att bjuda in dina vänner.


*Bara Vanlig är löpargruppen för personer med funktionsvariation som växte till en liten folkrörelse. Allt startade 2016 på Hellasgården där Niclas började springa med sin dotter…

Rekommenderade produkter

Du har en gammal webbläsare!

Uppdatera din webbläsare för en bättre upplevelse.

×